a

Kill me three times

Kill me three times

Film Bang bang bang!!

door Stijn Terrie

Simon Pegg speelt in Kill me Three Times gladde huurmoordenaar Charlie Wolfe, die de opdracht heeft gekregen om een mooie dame in een zonnig surfstadje te vermoorden. Maar dan blijkt dat Charlie niet de enige is die het op haar gemunt heeft en raakt hij al snel verwikkeld bij drie verhalen waarin moord, gevaar, chantage en wraak grote rollen spelen.

Een heerlijke komische thriller waarbij je geen seconde vooraf wil gaan denken hoe het überhaupt gaat aflopen, want hoe het ook allemaal zou uitdraaien, aan animo nooit gebrek. De roux voor deze perfecte saus is zeker de ideale combinatie van vrouwelijk schoon (Alice Braga, Teresa Palmer), mannelijk testosteron (Sullivan Stapleton, Callan Mulvey, Luke Hemsworth en Bryan Brown en het sarcasme dat zo eigen is aan Simon Pegg. Voeg daar nog een vrolijke soundtrack aan toe en je weet dat je 87 minuten leuke cinema krijgt voorgeschoteld.

Op IMDB overstijgt de film vreemd genoeg slechts de middelmaat, maar dat ligt vermoedelijk aan het feit dat deze Kill me Three Times misschien teveel vergeleken zal worden met het oeuvre van pakweg Guy Ritchie (Snatch, Lock Stock… u weet wel) Misschien is deze minder vernuftig, but we had fun!

 

9 november 2015 | reageer


Score

*****
cover Kill me three times

Gezien op dvd

Verdeler
Universal

Regisseur
Kriv Stenders

Met
Simon Pegg, Steve Le Marquand, Alice Braga, Sullivan Stapleton, Teresa Palmer, Callan Mulvey, Luke Hemsworth, Bryan Brown...

Wat is jouw mening over Kill me three times?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.