a

Roger Waters The Wall

Roger Waters The Wall

Film The greatest tour in history!

door Stijn Terrie

Roger Waters behoeft als medeoprichter en songwriter van Pink Floyd weinig introductie. Maar als regisseur zagen we ‘m nog maar zelden. In Roger Waters The Wall combineert hij het epische van zijn concerten met een persoonlijke benadering achter de schermen. Verwacht u uiteraard aan magistrale weergave van zijn visueel straffe shows die eenieders zintuigen overrompelt en dit gecombineerd met een intense persoonlijke reis die zich bezighoud met het verlies dat Roger zijn hele leven al heeft gevoeld als gevolg van oorlog.

De perfecte souvenir voor de happy few die er destijds bijwaren in het Sportpaleis of ooit op de weide van Werchter. Maar meteen ook een betaalbaar alternatief voor wie nog nooit aan kaartjes geraakte. Nu ja betaalbaar… wij raden aan om de aankoop van deze Roger Waters The Wall te combineren met de aankoop van het strafste home-cinema systeem op de markt om optimaal van de perfecte live ervaring te kunnen genieten. Kippenvel van begin tot einde!

Roger Waters The Wall is niet-gesubsidieerde kunst. Kunst van ’t soort dat je liefst van al in een kader hangt boven uw bed… maar vergeet uw bed dan vooral niet met het voeteinde tegen die muur te zetten opdat u in de perfecte houding komt te liggen om meermaals na elkaar een orgasme te beleven, dag na dag, na dag, na dag, na dag, na…

 

4 december 2015 | reageer


Score

*****
cover Roger Waters The Wall

Gezien op dvd

Verdeler
Universal

Regisseur
Sean Evans é Roger Waters

Wat is jouw mening over Roger Waters The Wall?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.