a

Secret in their eyes

Secret in their eyes

Film Soms moet je 't verleden durven loslaten

door Stijn Terrie

Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman en Julia Roberts spelen de hoofdrollen in een thriller die de grens opzoekt tussen het recht en wraak. Een team van onderzoekers wordt verscheurd wanneer de tienerdochter van hun supervisor op onverklaarbare en brute wijze wordt vermoord. Na een zoektocht van 13 jaar vindt Ray eindelijk een nieuw aanknopingspunt. Hij is er zeker van dat hij de zaak nu op kan lossen. Maar niemand is voorbereid op het schokkende geheim dat Ray dreigt bloot te leggen…

Secret in their eyes is een film waarvan er dertien in een dozijn bestaan en Kidman en Ejiofor spelen zich niet meteen in de kijker voor een volgende Oscar nominatie maar desalniettemin werd het geen draak van een film.

Julie Roberts werd heel fijn aangepakt in de schminktrailer om een geloofwaardige versie van een getraumatiseerde en uitgebluste vrouw ten berde te brengen. Maar eerlijk is eerlijk: we misten heel wat -excuse us the word Marc Wilmots- grinta in deze thriller waar echt wel meer uit te halen viel.

12 juli 2016 | reageer


Score

*****
cover Secret in their eyes

Gezien op dvd

Verdeler
Universal

Regisseur
Billy Ray

Met
Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Dean Norris, Alfred Molina

Wat is jouw mening over Secret in their eyes?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.