a

Street Dance 3 All Stars

Street Dance 3 All Stars

Film Everybody dances for money!

door Stijn Terrie

de streetdance formule is gekend en weinig vernieuwend. Maar elke rechtgeaarde liefhebber van jeugdige choreografieën zal zich ook bij deze derde Street Dance (Street Dance All Stars) in de handjes wrijven. En iets zegt ons dat een aantal huppeltrezen en springdudes zich na deze film opnieuw staan te verdringen bij de populaire dansscholen die blijven teren op het succes van deze films en televisieformats als ‘So You Think You Can Dance’.

In Street Dance All Stars volgen we Jaden en Ethan in hun wil om een jeugdhuis te redden van de ondergang. Hoe anders dan met een danceshow hopen ze de nodige fondsen te verzamelen om de club te redden van de sloophamer. Dat dit format van in den beginne voorspelbaar is, nemen we er heel even bij. De focus hoort op de choreografieën te liggen. En het jonge volkje krijgt er genoeg te verwerken, al moet je er even op wachten. Nu eens poepsimpele dansjes die je op elk communiefeest makkelijk kan imiteren, dan weer het verfijnde werk waar je toch best even een paar dagen voor naar de dansjuf trekt.

Voor dansen geven we een welverdiende 8.  Voor creativiteit ook een welverdiende 8 want we hebben een paar keer goed gelachen bij de castingsscènes. Voor sfeer en gezelligheid eerder een 6 omdat het bij het uitbuiten van een genre toch steeds oog moet blijven hebben voor het acteerniveau van je protagonisten en daar laat Street Dance 3 helaas net iets te veel van z’n pluimen. Maar we zagen al slechtere jonge acteurs aan het werk

 

3 juni 2014 | reageer


Score

*****
cover Street Dance 3 All Stars

Gezien op dvd

Verdeler
Entertainment One

Regisseur
Ben Gregor

Met
Akai Osei
Theo Stevenson
...

Wat is jouw mening over Street Dance 3 All Stars?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.