a

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

Film leuk kijkvoer voor de fans

door Stijn Terrie

Wanneer een mysterieuze gebeurtenis uit het verleden een oorlog dreigt te ontketenen moeten de Transformers alles in het werk stellen om de planeet van de ondergang te redden. Sam is inmiddels afgestudeerd maar zit zonder werk, hetgeen zijn relatie niet bepaald ten goede komt.  Maar als hij er samen met de Autobots in slaagt om de snode plannen van de Deceptions te dwarsbomen dan krijgt hij zeker weer wat krediet. Maar slaagt hij in zijn opzet?

Autobots? Deceptions? Transformers? Troost u, ook wij blijven na de film nog steeds met heel veel ‘asjemenous’ zitten. Waarschijnlijk omdat we ons nooit echt hebbne weten in te leven in het verhaal van de transformers. Niet toen we klein waren, noch nu we al weer wat groter zijn.

Wij hoorden van ma en pa met Playmobile te spelen en het enige wat je aan die ventjes kon transformeren dat was het haar, waardoor ze als leeghoofden door het leven mochten.

Vandaar dat wij het vermoedelijk ook moeilijk hebben om al drie films op rij de actie van Transformers te ondergaan.

Is de film dan slecht? Tuurlijk niet. Heerlijk hoe Chicago zo naar de verdoemnissen wordt gebracht en leuk die korte verschijning van John Malkovich. En voor de fans steekt het verhaal perfect in elkaar. Maar onze tas thee was het niet en zal het vermoedelijk nooit worden. Maar als je weet dat er zelfs na een derde film nog steeds een stroom aan dollars binnenrollen dan kan je ’t de makers niet kwalijk nemen dat er ook nog een vierde film op komst is zeker? Laat ons dan vooral niet weten hoe die was…

20 maart 2012 | reageer


Score

*****
Wat is jouw mening over Transformers: Dark of the Moon?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.