a

'Gorillaz: Empire Antz', Miami horror remix

'Gorillaz: Empire Antz', Miami horror remix

Muziek Heerlijke remix van een Autsralische producer op de rand van een doorbraak.

door Stijn Terrie

Deze zomer werden een dikke 60.000 muziekfans de kop zot gemaakt als zou Gorillaz een verrassingsoptreden geven op Pukkelpop. Helaas bleek de verrassing een groots opgezet vuurwerkt te zijn na een stomende set van onze Belgische dance-trots 2 Many DJ’s.

In november kwamen Damon Albarn en de zijnen dan naar de Lotto Arena afgezakt voor wat de aanwezigen nog steeds zien als één van de hoogtepunten van 2010.

De Autstaliërs van Miami Horror voelen dat monstersucces van Gorillaz als geen ander aan en maakten een geslaagde remix van het nummer Empire Antz dat u tot op heden nog steeds terugvindt op het lichtjes fenomenale album Plastic Beach.

De heren van Miami Horror  wisten een heerlijk lounge sfeertje te creëren, hetgeen ons meteen doet wegdromen naar zomerse dagen ergens in of aan één of andere tent op recreatiedomein De Schorre te Boom, in afwachting van een passage van de band die we in één adem durven linken aan Miami Horror, zijnde Daft Punk.

Voor zover wij weten is het nummer vooralsnog enkel als download terug te vinden, maar het zou ons niet verwonderen als de remix dra op één of ander nieuw schijfje van de heren wordt geplaatst.

25 februari 2011 | reageer


Score

*****
Wat is jouw mening over 'Gorillaz: Empire Antz', Miami horror remix?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.