a

Tomorrowland 2010 (dvd + cd)

Tomorrowland 2010 (dvd + cd)

Muziek Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery. Deze dvd zal u gisteren, vandaag en morgen opnieuw bekijken.

door Stijn Terrie

Wie er bij was zal het beamen: Tomorrowland 2010 was de max. Schoon en veel volk, prachtig weer, een fantastisch mooie en tegelijk surrealistische setting en heel veel vette beats. Het hele feestje, wat zeg ik, het hele feest werd ook nog eens met veel oog voor detail samengevat op één dvd + cd.

Niet inpakken

En ook al ligt er buiten een eerste laagje sneeuw: wij wanen ons met dit schijfje terug in ’t hartje van de zomer. De dvd werd midden november gereleased in de Versuz tijdens een ongetwijfeld fijn feestje. Wij zouden er dan ook niet in verschieten dat de release dit jaar hoog zal eindigen in de eindejaarslijstjes. Een beetje danceliefhebber moet alvast niet vragen om het te laten inpakken voor kerst: het uitpakken zou u teveel tijd kosten en we moeten denken aan het milieu, dus papierverspilling is niet aan de orde.

De dvd omvat een nauwkeurig knip en plakwerk van sfeerbeelden en korte interviews. Uiteraard gecombineerd met het beste van wat Tomorrowland op muzikaal vlak te bieden had. En dat de mensen van Tomorrowland het woord ‘perfectie’ hoog in het vaandel dragen zal u niet alleen te velde maar ook op het schijfje mogen constateren. Een close-up shot van een vrouwelijke kont waarna de camera uitzoomt en we het shot zien eindigen met dat zelfde meisje die haar lief een speelse tik op de kont geeft. Het lijkt in scène gezet, maar we zijn er van overtuigd dat de jongedame in kwestie zelf vreemd zal opkijken als ze zichzelf ontdekt in de montage.

Sexy

Uiteraard ook veel mooie gezichten. Sexy ook. Speels en uitdagend… kortom Tomorrowland ten voeten uit.  Voor wie er bij was een fantastisch souvenir. Voor wie het moest missen een reden te meer om dit jaar zeker kaartjes op de kop te tikken.

Oh ja… We vergaten bijna de cd. Onze excuses, maar dat is omdat we zo snel mogelijk nog eens het filmpje willen bekijken. De cd bevat nummers gekozen en deskundig gemixed door Dimitri Vegas en Like Mike. Tim Berg, Marco V, The Bloody Beetroots, Tiga en de onvermijdelijke Swedish House Mafia… het zijn slechts enkele namen. Waar is dat feestje?

30 november 2010 | reageer


Score

*****
Wat is jouw mening over Tomorrowland 2010 (dvd + cd)?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.