a

2 Broke Girls, Seizoen 3

2 Broke Girls, Seizoen 3

Tv Het ondernemersverhaal van onze favoriete rondingen is nog lang niet afgerond

door Stijn Terrie

Het faillissement is nog steeds niet in zicht voor Brooklyns meest sexy serveersters Max en Caroline. Integendeel, ze storten zich volop op nieuwe projecten en…nieuwe liefdes! 2 Broke Girls won reeds een Primetime Emmy® en maar liefst 8 miljoen mensen zitten per aflevering (nog steeds) aan de buis gekluisterd. Het derde seizoen van 2 Broke Girls is nu ook te koop op DVD.

Seizoen 3 schotelt Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) heerlijke verrassingen voor terwijl zij hun klanten van sarcasme en gevatte opmerkingen voorzien. Caroline en Max runnen een nieuw cupcakebedrijfje vanuit de achteringang van het restaurant en slaan zich door een leerwerktraject aan de Manhattan School of Pastry. Caroline werkt op kantoor, zodat Max zich volledig kan storten op haar opleiding tot professioneel bakker. Maar weegt al dat werk niet op het liefdesleven van de dames? Uiteraard niet, professioneel succes levert uiteraard ook heel wat potentiële minaars op. Caroline heeft het flink te pakken voor de sexy meester-kok op school en Max likt haar lippen af bij de grappenmaker van de klas.

Het derde seizoen van 2 Broke Girls bewijst dat er nog geen sleet zit op de formule, al moeten we eerlijkheidshalve toegeven dat de spitsvondigheid en de creativiteit in de dialogen soms een beetje zoek is. Het nieuwe is er een heel klein beetje van af… Een plotse wending in het genre van een verrassende derde Broke Girl zou de serie misschien die boost kunnen geven die kijkers als ons nodig hebben, maar wie zijn wij op de 8 miljoen trouwe kijkers? 2 Broke Girls blijft doen waarvoor het gemaakt werd: entertainen op no nonsens niveau.

4 maart 2015 | reageer


Score

*****
cover 2 Broke Girls, Seizoen 3

Dvd-box uit bij
Warner Bros

Wat is jouw mening over 2 Broke Girls, Seizoen 3?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.