a

Killjoys, seizoen 1

Killjoys, seizoen 1

Tv bountyhunting for beginners

door Stijn Terrie

Killjoys komt van de producer van Orphan Black en de maker van Lost Girl. In de Quad, een ver planetenstelsel, dreigt een revolutie uit te breken. Drie kleurrijke premiejagers (alias killjoys) proberen onpartijdig te blijven wanneer zij een bevelschrift serveren. Het bonte gezelschap staat altijd voor elkaar klaar totdat een duister geheim hen uit elkaar dreigt te trekken.

Science-fiction is niet meteen ons favoriete genre. Maar gelukkig hoef je bij Killjoys geen Sci-fi geek te zijn om te kunnen volgen. Meer nog, we gingen best wel makkelijk mee in de luchtige afleveringen. Verwacht geen vernieuwende televisie, maar je kan het wiel dan ook niet blijven heruitvinden. Het duurde wel even voor we wisten waar we ons ergens bevonden op de tijdslijn maar ook dat vormt niet echt een belemmering. Die onwetendheid laat de scenaristen toe om de personages tegen elkaar uit te spelen op de meest diverse plaatsen op god moge weten welke sterren binnen het planetenstelsel.

Nuff said… just watch!

15 augustus 2016 | reageer


Score

*****
cover Killjoys, seizoen 1

Dvd-box uit bij
Universal

Wat is jouw mening over Killjoys, seizoen 1?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.