a

Regen in mei? Leve Cartoon Networks

Regen in mei? Leve Cartoon Networks

Tv let it rain!

door Stijn Terrie

Dat het mooie lenteweer van met siesklimop niet kon blijven duren, is geen verrassing. Maar bij Cartoon Networks wrijven ze zich wellicht wel in de handen bij de aprilse grillen van de maand mei. Want zij pakken uit met een straffe mei-maand vol aangename én originele cartoons. Een overzicht:

We Bare Bears. Vanaf 23 mei iedere schooldag om 17u10 

De hilarische beren Grizz, Panda en IJsbeer zijn terug in gloednieuwe afleveringen. Cartoon Network pakt deze maand uit met splinternieuwe belevenissen van de drie berenbroertjes, die wanhopig proberen te integreren in de hedendaagse beschaving en het sociale stadsleven. Beleef mee hoe het stel op geheel eigen wijze menselijke vrienden maakt en populair probeert te worden op het internet. De hechte band van de broers uit zich het beste op de manier waarop ze rondlopen: op elkaar gestapeld als een berentoren!

Nieuwe afleveringen van Gumball, sinds 2 mei iedere schooldag om 16u50

De Wonderlijke Wereld van Gumball keert met gloednieuwe afleveringen prominent terug in de programmering van Cartoon Network. Bereid je voor op de grappigste situaties uit het wonderlijke leven van de Wattersons, waarin Mama, Papa, Anais, Darwin en natuurlijk Gumball de hoofdrol spelen. Gumball is een 12-jarige kat met een neus voor ongeluk en samen met Darwin probeert hij tevergeefs controle over de hysterische situaties van elke dag te krijgen.

De Mega mega mega MEGA Cartoon Network Show, vanaf 29 mei iedere zondag om 11u10

Hou je vast voor de mega mega Mega MEGA Cartoon Network Show!, een nieuw, razendsnel spelprogramma waarin niets is wat het lijkt! Maak kennis met ons ietwat maffe presentatieduo en zie of de kandidaten echt alles over hun favoriete series weten. Centraal staan reeksen zoals Tijd voor Avontuur, Wat Beren Leren en De Wonderlijke Wereld van Gumball, maar wat valt er te winnen en wat is er toch met de studio aan de hand. Zet je op zondag 29 mei op het puntje van je stoel en mis niets van het hilarische verloop van de show, die net dat tikkeltje anders is.

Bunnicula. Vanaf 23 mei, van maandag tot en met vrijdag om 16u20

Splinternieuw bij Boomerang is Bunnicula. Daarin zien we de paranormale avonturen van een konijn dat niets van bloed moet hebben en de voorkeur geeft aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Maak kennis met Bunnicula, het vroegere huisdier van graaf Dracula, en zijn 14-jarige baasje Mina. Bunnicula is gebaseerd op de populaire kinderboekenserie van James Howe.  Bunnicula is entertainment voor het hele gezin, dus ga er lekker samen voor zitten met je ouders, broers of zussen.

Boom boom boom! Vanaf 16 mei, van maandag tot en met vrijdag om 13u40

De middag bij Boomerang krijgt een nieuwe, smaakvolle invulling met Boom Boom Boom, dat rond 13u40 steevast plezier garandeert! Centraal in dit dagelijks terugkerend marathonblok staan de hilarische capriolen van beroemde figuren als Pink Panther, Duck Dodgers en de Looney Tunes.  Boom Boom Boom is plezier van topniveau, waar iedereen van kan genieten. Mis het dus niet, vanaf maandag 16 mei elke weekdag om 13u40 bij Boomerang!

11 mei 2016 | reageer


Score

*****
Zender
Cartoon Networks

Wat is jouw mening over Regen in mei? Leve Cartoon Networks?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.