a

Stuck in Love

Stuck in Love

FilmUncategorized Rijp voor Prime Time Vijf TV!

door Stijn Terrie

Kristen Bell betoverde ons onlangs nog in de langspeler gebaseerd op haar personage van Veronica Mars. Een paar maand later is ze alweer vrij overtuigend in deze Stuck in Love als sexy buurvrouw van de succesvolle schrijver Bill Borgens (Greg Kinnear). Deze laatste is al drie jaar gescheiden van zijn vrouw (Jennifer Connelly) maar kan dat nog steeds niet verkroppen. Hij bespiedt haar te pas en te onpas en geraakt mede daardoor maar niet in de juiste flow om een nieuwe bestseller samen te pennen. Zijn dochter Samantha (Lily Collins) vindt wel die inspiratie en mag op 19 jarige leeftijd aan haar vader vertellen dat haar eerste boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij waar ook Stephen King onder contract ligt.

Tot daar de inleiding. Wat volgt is een slordige 90 minuten aan dialogen tussen vader en dochter, dochter en broer, broer en vader, vader en buurvrouw,… Liefst van al zou vader ook de dialoog tussen dochter en moeder én meer nog de dialoog tussen hem en moeder terug zien opgenomen worden maar daarvoor zijn de wonden te diep en de rancune te groot. Of toch niet?

Stuck in Love heeft alles om heel binnenkort in prime time op Vijf of Libelle TV getoond te worden. Als alternatief voor de halve finale van het WK? Om als alternatief voor de finale er door te kunnen, hadden de schrijvers misschien net iets creatiever mogen zijn.

3 juni 2014 | reageer


Score

*****
cover Stuck in Love

Gezien op dvd

Verdeler
A-Film

Regisseur
Josh Boone

Met
Jennifer Connelly, Greg Kinnear, Lily Collins, en Logan Lerman

Wat is jouw mening over Stuck in Love?

Smaken verschillen, twisten bestaan. Daarom geven we ook telkens de mogelijkheid om te reageren op onze mening. Hou het beschaafd.